FAQ

Veel gestelde vragen

De cabin kan niet apart geboekt worden, maar wel bijgeboekt worden bij kamp 01.

Kamp 01 telt twee slaapkamers met elk een ‘familiebed’. Een wat!? Een familiebed: de matrassen zijn 290 cm breed. Naast twee volwassenen kunnen er tot drie (kleine) kinderen in een en hetzelfde bed slapen. Ideaal voor een jong gezin! In de gang is er de optie om met twee enkele schuifbedden een derde ‘slaapkamer’ te creëren. In de cabin, die je enkel bij Kamp01 kan bijboeken,  trekken we het familiebed concept door: hier kunnen twee volwassenen met twee (kleine) kinderen slapen in één groot bed (250cm breed).

Zie je het nog groter? Het huis van onze buren is ontworpen voor 10 personen. Zij hebben vijf kamers met elks een klassiek tweepersoonsbed. Interesse? Neem contact op via hello@kampzuid.be voor een voorstel op maat.

U dient minimaal 2 nachten te boeken.

Check-in: vanaf 16u op dag van aankomst.

Check-out: voor 10u ’s ochtends op de dag van vertrek. Late check-out is mogelijk aan een meerprijs van €100. In dit geval dient u voor 20u uit te checken. Interesse? Vraag de late checkout aan via mail.

Wijkt uw idee af van onze formules? We horen het graag, en bekijken wat we kunnen doen: hello@kampzuid.be

Het adres is Les Roteux 9, 6960 Dochamps. Indien uw GPS moeite heeft, dan kan u navigeren op het gezellige restaurantje La Fourchette Paysanne. Dit ligt op wandelafstand van ons terrein. Net zoals Le Miroir. Hebben we al gezegd dat beide de moeite zijn?

Vindt uw GPS ons adres wel? Goed zo! Dan is het alert zijn op Les Roteux, en de eerste linkse afslag nemen. U rijdt er – net zoals ons de eerste weken – gemakkelijk voorbij.

Graag even contact opnemen om de situatie samen te bekijken. We proberen hier zo flexibel mogelijk mee om te gaan.

Er zijn vijf parkeerplaatsen voorzien. Kamp Zuid bevindt zich in een doodlopende straat, zodat parkeren geen probleem is. Er wordt gevraagd om te parkeren aan de voorzijde van de woning.

Kamp01 heeft een stookplaats. De cabin is uitgerust met een buitendouche, buitenkeuken en een zelfstook warmwaterbad.

Kamp01 is uitgerust met:

 • Een elektrisch kookvuur
 • Oven
 • broodrooster
 • Koelkast met vriesvak
 • Vaatwasser
 • Potten, pannen & keukengerei
 • Servies & bestek
 • Koffiemachine

De buitenkeuken van de cabin is uitgerust met:

 • Koelkast zonder vriesvak
 • Gootsteen
 • Barbecue


Kortom, eerst aperitieven aan de cabin, om later een feestmaal op te dienen in Kamp01? Het kan allemaal!

Er is een wasmachine en droogkast aanwezig in Kamp01.

Bedlinnen, badhanddoeken en keukenhanddoeken zijn aanwezig en worden per week aangeboden.

Check-in: vanaf 16u.

Check-out: voor 10u ’s ochtends op de dag van vertrek. Late check-out is mogelijk aan een meerprijs van €100. In dit geval dient u voor 20u uit te checken. Interesse? Vraag de late checkout aan via mail.

Bij uw reserveringsbewijs zit een unieke code, die u dient in te geven in het codeklavier bij de voordeur. De code vervalt automatisch na uw verblijf.

Aangezien het huis (uitgezonderd de kelder) verwarmd wordt door middel van vloerverwarming vragen wij om niet aan de thermostaat te komen. In de kelder is er een luchtblazer waarmee je de ruimte kan verwarmen. Deze kan je eenvoudig aan en uit zetten met de afstandsbediening die naast de trap hangt.

Het terrein is niet omheind om wilde dieren de vrije loop te geven.